Разходка под звездите
в една приятна тиха вечер.
Твоите ръце са увити около мен
и всичко, което Аз чувствам, е прекрасно.
Ти ме целуна нежно и сладко,
а Аз се почувствах толкова ценен,
в душата ми се чувстваше топлина и спокойствие,
гледайки твоите красиви очи под нощното небе.
Моят свят занапред не мисля Аз.
Искам сега само ти да си до мен -
хванати за ръце под звездите,
ръка за ръка, Ти и Аз.
Точно така всичко е перфектно
и този момент е толкова деликатно сладък.
Хванати за ръце, гледаме с теб нощното небе,
а вятърът омагьосан минава под нозете ни.
Нищо не може сега да ни спре,
хванати за ръка, ние крачим под блещукащите звезди.
Нека тази вечер да съм с единствената ми любов -
ръка за ръка, Ти и Аз.
© Радослав Георгиев All rights reserved.