1 мая 2022 г., 09:59

С душата си душата ти обичам... 

  Поэзия » Любовная, Другая
618 3 5

С душата си душата ти обичам...

Жадуване, привличане - Любов.

С туптежа на сърцето си се вричам

на твоите мечти с жив благослов.

 

Жадуване, привличане  Любов

струи от нежността ти необятна.

Лицето ти усмихнато е зов

и хубостта ти топлина е златна.

 

Струи от нежността ти необятна

вълшебна искреност, необяснима,

която знам, че всяка мисъл хладна 

ще разтопи със музика любима.

 

Вълшебна искреност, необяснима,

безкрай ме запленява, не отричам.

Богатство е за мене, че те има -

с душата си душата ти обичам.

 

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??