24 окт. 2008 г., 00:15

С две крила 

  Поэзия » Любовная
1194 0 18

 

Всички ние сме еднокрили ангели

и за да летим трябва да сме по двама

 

 

В съня ти ще влизам боса,

на пръсти.

По лунна пътека пристигам

и нося ти

крило от птица.

Прегърни ме под лунен покров.

Вече сме птица

с две крила.

А любовта ни е

полет.

 

http://www.vbox7.com/play:2619dabd>Бетовен - Лунната соната

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??