24.10.2008 г., 0:15 ч.

С две крила 

  Поезия » Любовна
1193 0 18

 

Всички ние сме еднокрили ангели

и за да летим трябва да сме по двама

 

 

В съня ти ще влизам боса,

на пръсти.

По лунна пътека пристигам

и нося ти

крило от птица.

Прегърни ме под лунен покров.

Вече сме птица

с две крила.

А любовта ни е

полет.

 

http://www.vbox7.com/play:2619dabd>Бетовен - Лунната соната

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??