С една идея повече живот,
това е честен скромен бонус.
Музика и поетичен ритъм
създават перфектен тонус.
Най-свежият коктейл за теб,
морски бриз в косите ти играе.
Тази вълшебна нощ е наша,
вълните по тялото ти ваят.
В летния си сън ли те видях,
или винаги била си с мен?
С нежни целувки ме изгаряш,
докосване е същността на дзен.
С една идея повече любов
и душите ни са устремени.
Вярваме в истинското чувство
на миговете ни споделени.
© Васил Георгиев Все права защищены