С изгрева да прошепна... обичам те...
Не тръгвай…
ще ми липсва
уханието
на дом
в ръцете ти
и онази
сладка
топлина…
Не тръгвай…
ще се загубя
във безвремието
на миг
без тебе,
когато се редят
безпаметно
минутите
и часове…
Не тръгвай…
ще тръгне
и вятърът
с тебе…
ще заспи
денят
в очакване
и ще плачат
нощите,
издрани
от спомени…
Върни се!
Ще крещя
с дъха
на бурите,
за да изчакам,
бездиханна,
с изгрева
да прошепна…
обичам те…
на С.
© Диа-непокорна Все права защищены
Поздрави.