Jun 27, 2009, 5:46 PM

С изгрева да прошепна... обичам те... 

  Poetry » Love
762 0 8

С изгрева да прошепна... обичам те...

 

Не тръгвай…

ще ми липсва

уханието

на дом

в ръцете ти

     и онази

          сладка

                топлина…

     Не тръгвай…

ще се загубя

във безвремието

      на миг

           без тебе,

когато се редят

безпаметно

минутите

и часове…

     Не тръгвай…

ще тръгне

и вятърът

           с тебе…

     ще заспи

  денят

в очакване

и ще плачат

      нощите,

  издрани

от спомени…

         Върни се!

   Ще крещя

с дъха

    на бурите,

за да изчакам,

бездиханна,

        с изгрева

            да прошепна…

обичам те…

 

                         на С.

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??