7 апр. 2012 г., 02:02

С излишък 

  Поэзия
442 0 0

До мен той не лежи, не наднича

в сърцето с тихо пулсиране.

То днес само тъжи. И изстива.

Чувствам му лекото спиране.

И чезна след прегръдка. От кактус.

Фино пронизана до кости.

Ръцете, от лъвски див патос,

са голи, презрително ловки.

Страхът ме е намерил. Извикан.

(Виках го. Силно. С изгубване.)

Усмихвам се, а страдам с излишък.

Спира дъхът ми. С безмълвие.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??