23 авг. 2011 г., 18:17

С късния август... 

  Поэзия » Другая
568 1 2

С късния август...

 

От късния август няма да искам

онова, дето лятото не ми донесе…

Няма вече с надежда да се моля.

Няма за него да плача, да скърбя.

Аз искам с късния август да замина

там, където ще е вечното ми лято.

И няма да боли…да бъда различна.

Където ще са непорочни мислите,а

хората по-истински без лъжи живеят!

С късния август искам да замина

там, където лъчите неспирно огряват.

Където може да преследваш мечтите

върху облак неподправена нежност.

С късния август искам да замина,

защото някак не искам да идва есента!

Тя и без друго цяло лято без да спира,

в сърцето ми валя, ах как тихо валя…

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ако има такова местенце,кьдето да се скрием от "дьжда" то трябва всички да го знаем кьде е!Поздрав!
  • !!! Поздрав!
Предложения
: ??:??