15 янв. 2012 г., 01:09

С любов на 

  Поэзия » Другая
615 0 6

          Честит рожден ден 

                      на 

 

 

Бъдни дни да доживееш

И щастие докрай да те крепи

Никога дано не остарееш

Като птичка волна да летиш

А песните с любов да пееш  

Шепот  от сърцето ти да блика 

Ароматът на доброто да искри

Благородство да блести в очите

А  не неволи и сълзи

Напук на мъката обичай

От все сърце се весели

Вярата в живота не отричай

А вярвай силно винаги Бъди


На моята скъпа приятелка

с много любов и уважение


© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??