9 июн. 2009 г., 10:44

С моята любов 

  Поэзия » Любовная
677 0 2

С моята любов


Защо друга нарече с тези имена,
които казваше единствено на мен,
защо с друга мина по тези места,
където минавахме ние всеки ден?!


Защо на друга подари тези цветя,
които на мен са ми любими,
защо й даде нашата песен, нашите слова,
защо й даде всичко незаменимо?!


Защо когато нежно я целуна,
в очите й търсеше мене,
защо като на мен с любов продума,
защо й даде слънчевото време?!


Защо като на мен й донесе кафето,
а дори и в моята чаша
защо й подари звездите и небето,
нали нощта бе само наша?!

 

Защо на нашата пътека я заведе,
където спомени с тебе сме посяли,
защо ли на моето място тя седна,
когато на нашата пейка бяхте спрели?!


Даде й на нея всичко,
но в тиха нощ като гръм дойдох,
да те помоля да не я обичаш,
поне с дадената ти от мен любов...


28.08.2007

 

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??