11 авг. 2010 г., 20:51

С музиката – напред 

  Поэзия » Другая
521 0 1

С МУЗИКАТА – НАПРЕД

 

Приспивна, забавна, мелодична –

музиката винаги ще е различна!

Щом в нея се заслушаш,

ще ти идва да танцуваш.

 

Сътворяваш я със инструменти,

пееш фалшиво на моменти...

но продължаваш напред –

измисляш мелодии безчет!

 

Днес ще свириш на китара

и с музика ще си разкриеш чара.

Утре ще пееш на сцена,

ще успееш – в това съм убедена!

 

С музиката – НАПРЕД -

и през огън, и през лед!

Тя винаги ще те развеселява...

повярвай ми – в това съм права!


Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??