6 февр. 2009 г., 14:00

С полет на кондора... 

  Поэзия » Любовная
2361 0 50

 

 

                 

                  С полет на кондора...

                                            

                  Ако можех
                  ах, да можех
                  да полетя
                  с крилeтe на кондора
                  през времето
                  незримо
                  през хоризонта
                  и просторa
                  теб щях да търся
                  тебе да намеря
                  и пътеката
                  към тебе да отворя, мили...

                  Aко можех
                  да докосна
                  ах, да можех
                  с крилeтe на кондора
                  светлината
                  нежната
                  на утро бяло
                  пак изгряла
                  в нея теб да зърна
                  с дъх да те помилвам
                  бих дала всичко
                  да можех да го сторя, мили...

                  И когато
                  ах, когато
                  дойде време
                  с крилете на кондора
                  по оставена
                  след теб
                  следата светла
                  ще полетя
                  без болка, без сълзи
                  без мъка и тревога
                  и с прегръдка
                  вечността ще слея със простора, мили...

 

 

                           

                              http://www.youtube.com/watch?v=IJ9sXP3TS9o       

 

 

                                      МУЗИКА  > С полета на кондора     

 

 

                       

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??