13 июн. 2008 г., 06:37

С теб 

  Поэзия » Любовная
681 0 1


Нежно подреждаш разбърканите ми коси.
Очите ти премрежени и натежали от желание,
потъват в тъмното на моите.
Тръпнещите ти ръце едва докосват моите пръсти,
жадните ти устните пият сладостта на моите до сетен дъх.
Усещам как плътта ни разтопява се от огнена жарава
и мислите ни се сливат в едно цяло.

Душата ми да любиш тук оставям...

© Ин Вел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??