Jun 13, 2008, 6:37 AM

С теб 

  Poetry » Love
683 0 1


Нежно подреждаш разбърканите ми коси.
Очите ти премрежени и натежали от желание,
потъват в тъмното на моите.
Тръпнещите ти ръце едва докосват моите пръсти,
жадните ти устните пият сладостта на моите до сетен дъх.
Усещам как плътта ни разтопява се от огнена жарава
и мислите ни се сливат в едно цяло.

Душата ми да любиш тук оставям...

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??