13.06.2008 г., 6:37 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна
658 0 1


Нежно подреждаш разбърканите ми коси.
Очите ти премрежени и натежали от желание,
потъват в тъмното на моите.
Тръпнещите ти ръце едва докосват моите пръсти,
жадните ти устните пият сладостта на моите до сетен дъх.
Усещам как плътта ни разтопява се от огнена жарава
и мислите ни се сливат в едно цяло.

Душата ми да любиш тук оставям...

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??