Каквото и да потърся -
в тебе е скрито,
какво ме разтърси -
душата с ледени краски обвита.
Заспивам със тебе,
с теб се събуждам,
в изгревите очите ти двете,
в залезите - забрава пробуждам.
Заспиш ли - до тебе ще бъда,
крещиш ли - теб ще прегърна,
избягай - аз ще те намеря,
почакай - с теб отвъд рая ефирно да изгрея...
17.06.2016
© Teddy Daniel K. Все права защищены