18.06.2016 г., 18:09 ч.

С теб отвъд... 

  Поезия » Любовна
491 1 3

Каквото и да потърся -

в тебе е скрито,

какво ме разтърси -

душата с ледени краски обвита.

Заспивам със тебе,

с теб се събуждам,

в изгревите очите ти двете,

в залезите - забрава пробуждам.

Заспиш ли - до тебе ще бъда,

крещиш ли - теб ще прегърна,

избягай - аз ще те намеря,

почакай - с теб отвъд рая ефирно да изгрея...

17.06.2016

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??