12 мая 2014 г., 00:40  

С трепет в сърцето 

  Поэзия » Любовная
1154 0 2

С трепет в сърцето си живея

и таз магия аз Любов наричам.

Сто хиляди мечти в ума си преживях

и все на теб се вричам.

 

Любов тъй сладка и невинна,

с леки пърхащи криле.

Понякога е пламенна и силна,

тя стопля моето сърце.

 

Една усмивка я пробужда,

обрамчва моята душа.

Поглед разменен между ни

пробужда в мен лъжа.

 

Лъжа, че винаги си мой,

лъжа – тъй сладка и измамна,

но поддържа огъня в моето сърце,

а това единствено ми трябва.

© Петя Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Влезе ми в душата!!!Много красиво и истинско!!БРАВО!!Между другото прочетох мотото ти от Личната инфорчация и многооо ми хареса!!
  • Много хубаво! Браво!
Предложения
: ??:??