22 янв. 2023 г., 16:23

С търпение 

  Поэзия
695 1 2

За всичко има време,

не бързайте, мечтайте!
И мъничкото семе
на любовта раздайте!

 

Притихнали в сърцето
на утрото сънливо,
с усмивка на лицето 
танцувайте щастливо!

 

Рисувайте картините
на крехкия живот,
засаждайте градините
с търпение и любов!

 

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??