За всичко има време,
не бързайте, мечтайте!
И мъничкото семе
на любовта раздайте!
Притихнали в сърцето
на утрото сънливо,
с усмивка на лицето
танцувайте щастливо!
Рисувайте картините
на крехкия живот,
засаждайте градините
с търпение и любов!
© Наташа Басарова All rights reserved.