27 июл. 2010 г., 22:25

С усмивка 

  Поэзия
645 0 1

Мога теб да обвиня,
мога всичко да призная.
Мога и да замълча,
мога да желая.
Мога да остана,
а искам ли да тръгвам?
Мога в тишина
от погледа ти да настръхвам.
Мога да летя, мога да се смея,
мога всичко, за да видиш, че живея.
Мога с думи да ти подаря усмивка,
мога в рими да заплача,
ако поискам...
Мога сляпо да отричам,
мога, щом обичам!
Мога всичко, разбери.
Мога, а можеш ли ти?

© Ля - Ля Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??