С устни
С устни искам да ме нарисуваш,
с вопли в стихове да ме редиш!
В мокри сънища да ме сънуваш,
като волен ястреб да ме укротиш!
С длани искам да ме скулптурираш,
като глина да ме изпечеш с очи!
Да ме раждаш с всеки дъх и да умираш.
И без мене всеки ден да те боли!
Мариана Василова 19.10.2014г.
© Мариана Василова Все права защищены