14.01.2017 г., 21:59 ч.

С устни 

  Поезия » Еротична
1081 2 3

       С устни

 

 С устни искам да ме нарисуваш,

 с вопли в стихове да ме редиш!

 В мокри сънища да ме сънуваш,

 като волен ястреб да ме укротиш!

 С длани искам да ме скулптурираш,

 като глина да ме изпечеш с очи!

 Да ме раждаш с всеки дъх и да умираш.

 И без мене всеки ден да те боли!

 

Мариана Василова   19.10.2014г.

© Мариана Василова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??