С вкус на карамел са твоите устни,
целуват ме и тихо шепнат ми в нощта,
виж тази вечер теменужена...
докосни с ръката си моята душа!
С вкус на карамел са твоите устни,
целувам те и страст пълзи в мен...
жив пламък влива се в кръвта ми
сърцето ми трепти от любов и топлина!
С вкус на карамел са моите устни
целувам те и тихо шепна ти в нощта,
виж тази вечер теменужена...
докосни с ръката си и моята душа!
© Катя Все права защищены