Aug 27, 2016, 7:09 PM

С вкус на карамел 

  Poetry » Love
430 1 8

С вкус на карамел са твоите устни,

целуват ме и тихо шепнат ми в нощта,

виж тази вечер теменужена...

докосни с ръката си моята душа!

С вкус на карамел са твоите устни,

целувам те и страст пълзи в мен...

жив пламък влива се в кръвта ми

сърцето ми трепти  от любов и топлина!

С вкус на карамел са моите устни

целувам те и тихо шепна ти в нощта,

виж тази вечер теменужена...

докосни с ръката си и моята  душа!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??