13 мая 2008 г., 18:24

С вятъра 

  Поэзия
941 0 3
Усещал ли си как вятърът дава криле,
водейки те без спир по горските пътеки,
щом слънце огрее твоето лице
и с пролетта се слееш навеки...
Усещаш ли как вятърът дава криле,
шепнейки в безкрая своята песен,
щом погледнеш искрящото небе
в миг забравяш и вечната есен...
Усетиш ли, че вятърът ти дава криле,
отдай се на неговата сила,
пред гората отвориш ли свойто сърце,
ще разбереш, че тя своите тайни ти е разкрила...

© Дес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??