May 13, 2008, 6:24 PM

С вятъра 

  Poetry
973 0 3
Усещал ли си как вятърът дава криле,
водейки те без спир по горските пътеки,
щом слънце огрее твоето лице
и с пролетта се слееш навеки...
Усещаш ли как вятърът дава криле,
шепнейки в безкрая своята песен,
щом погледнеш искрящото небе
в миг забравяш и вечната есен...
Усетиш ли, че вятърът ти дава криле,
отдай се на неговата сила,
пред гората отвориш ли свойто сърце,
ще разбереш, че тя своите тайни ти е разкрила...

© Дес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??