21 авг. 2018 г., 15:05  

Сайт 

  Поэзия
203 0 0

влизам
в бюти-зоната за илюзии
достатъчно дълго я посещавам
купувачите тук са
или твърде млади
или като мене са прекалено стари

 

тук по щандовете
вместо парфюми
във привлекателни опаковки
ще откриете думи
думи
още думи
още
още

 

някои от вас
са специално обучени
да опаковат красиви мисли
и да ни ги понднасят
други
например аз
вземам чисти истини
но твърде непривлекателни
поне за мен
се оказват

 

а посегнете ли
да им повярвате
жестоко
се самонаказвате

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във:

 

в-к "Уикенд" 29 септ - 5 окт 2018

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??