Сакрално място си скътах в сърцето,
издигнах висока преграда.
Приех веднъж то да бъде превзето,
сега там стои барикада.
Покрих го с късчета плам от душата.
Жарава разпалих. Мишена
не мога вече да бъда позната.
И няма да бъда ранена!...
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены