27 февр. 2009 г., 12:02

Сам 

  Поэзия » Любовная
519 0 2

Сърцето мъчи всички сетива,
защото теб, за тях, те няма.
Само тъжи в една мечта.
В любов гори сама душата.


Не виждам нищо от света.
В любов кърви сама сълза.
Не чувам ничии слова.
В любов буча от тишината.


Сърце, тормозят всички сетива,
защото мен, при теб, ме няма.
Самичък, тъжен проехтя
викът в последната ми рана.

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??