6 мая 2012 г., 23:08

Сам 

  Поэзия
315 0 1

Сам си.

Сам-самичък

във света.

А в теб -

препълнено.

Някой плаче,

някой моли,

друг - от радост

в най-високото небе

лети...

Прошки дават

и си вземат

людете добри

и зли.

От любов и милости

оказваш се направен.

Сам си.

Но самотен

никога не си.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??