22 мая 2019 г., 00:40

Сам и самотен 

  Поэзия » Философская
383 1 2

Сам или самотен,

туй е различно.

Самотен се чувстваш

на оживен кръстопът.

Хора минават,

но в своите мисли,

блуждаеш над тях,

в свой измислен свят.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??