May 22, 2019, 12:40 AM

Сам и самотен 

  Poetry » Phylosophy
369 1 2

Сам или самотен,

туй е различно.

Самотен се чувстваш

на оживен кръстопът.

Хора минават,

но в своите мисли,

блуждаеш над тях,

в свой измислен свят.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??