22.05.2019 г., 0:40 ч.

Сам и самотен 

  Поезия » Философска
368 1 2

Сам или самотен,

туй е различно.

Самотен се чувстваш

на оживен кръстопът.

Хора минават,

но в своите мисли,

блуждаеш над тях,

в свой измислен свят.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??