7 нояб. 2019 г., 21:47

Сама 

  Поэзия » Любовная
304 0 3

Сама със болката по теб.
Сама и сред тълпата щом не си до мене.
Сама във тишината на нощта,
а тишината е толкова прозрачна,
че дочувам шепот от звездите,
но и той пропит е с моята тъга по теб...

© МД Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??