7.11.2019 г., 21:47 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
301 0 3

Сама със болката по теб.
Сама и сред тълпата щом не си до мене.
Сама във тишината на нощта,
а тишината е толкова прозрачна,
че дочувам шепот от звездите,
но и той пропит е с моята тъга по теб...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??