17 нояб. 2007 г., 12:26

Сама 

  Поэзия » Другая
925 0 3
Прелетните птици прибират се у дома,
а ти, момиче, си сама.
Няма на кой да обясниш,
че неволно грешиш.
Никой не те изслушва,
щом вратата си затвориш,
всеки те подслушва.
Задаваш си хиляди въпроси
и търсиш обяснение за своето падение.
Волята ти те предава,
късметът ти изневерява
и мислиш си - има ли смисъл да се бориш
и за благоденствие да говориш...
Дали ще продължиш,
ще успееш ли на трудностите да удържиш.
Животът е в твойте ръце,
разперваш ги и за миг
вятърът го разпилява и съдбата те изоставя.
И пак се питаш - дали си заслужава...

© Анита РаНгелОва Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??