19 авг. 2012 г., 12:08

Сама сълза 

  Поэзия » Белые стихи
586 0 0

 

 

                                 Сама сълза

 

       

                  Животът не е в мъртва поза.

                  Нито е в онзи грозен смях -

                  под маската, когато ти се плаче.

                  Не хленчи никога от страх

                  пред гроба на разстреляната обич.

                  Не е духовен онанизъм - скъпа

                   виагра за лишените от чувства.

                  Скрити истини дарил ни е животът.

                   Последната сълза на стареца

                   това е. Не е брилянт. Сама сълза е.

                   Не става за годежен  пръстен.

                    Отронена, изгубена надежда.

                   Загадката - останала безценна.

                    Посланието тайно на Човека.

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??