Само да поискаш,
би отворила недрата,
в шепи би събрала
звездното небе!
Само да поискаш,
гнездо с любов би завила
и щастие открила
в силно мъжко сърчице!
Само да поискаш,
би била богиня
с перо в ръка,
извор чист в пустиня
утоляваща страстта.
Само да поискаш,
но си спряла
в моя коловоз.
Не съм аз принца,
нощем чакан гост!
Само да поискаш……
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены
би била богиня
в твоите ръце!!!
Много е хубаво!