Nov 30, 2009, 4:07 PM

Само да поискаш 

  Poetry » Love
1591 0 10

 

 

 

 

 

 

 

Само  да  поискаш,

би  отворила  недрата,

в шепи би събрала

звездното  небе!

Само  да  поискаш,

гнездо  с любов  би завила

и   щастие  открила

в силно мъжко   сърчице!

Само  да  поискаш,

би  била   богиня

с  перо   в  ръка,

извор  чист в пустиня

утоляваща    страстта.

Само  да поискаш,

но   си спряла  

в  моя   коловоз.

Не съм   аз   принца,

нощем  чакан  гост!

Само да поискаш……

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??