Каза "Само Обич мога да ти дам"
и в този миг, ми даде всичко!
Щастливец съм, това добре го знам,
и виждам във небето две очички...
Това са твоите - те светят там, за мен -
и водят ме към устните Обичани!
Ухилвам се сега, типичен мъж-кретен,
дочул заветни думички на вричане...
28.07.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
А който се надсмее над него, се надсмива и над това, което тупти в мен.
Но щом е в публичното пространство, трябва да съм готов на всякакви реакции, относно творбите си. А от някои, че ще боли си е риск на живото предаване.