Остани при мен и само ме обичай!
Суетни думи далече остави!
На нежна обич нека ме обричаш,
със топли устни тихичко шепни...
Остани при мен, с поглед ме събличай.
Не са ни нужни показност и грим.
Телата само жарко да се вричат,
любовен трепет във сърцата ни гори...
Остани при мен, ще бъдем неприлични.
Нощта прелива от падащи звезди.
Пожелай ме цяла и нека сме различни.
Остани при мене... Само остани!
© Пламена Владимирова Все права защищены
Топли прегръдки през студената вечер!