22.01.2017 г., 22:25 ч.

Само остани 

  Поезия » Любовна
356 0 4

Остани при мен и само ме обичай!
Суетни думи далече остави! 
На нежна обич нека ме обричаш, 
със топли устни тихичко шепни... 

 

Остани при мен, с поглед ме събличай. 
Не са ни нужни показност и грим. 
Телата само жарко да се вричат, 
любовен трепет във сърцата ни гори...

 

Остани при мен, ще бъдем неприлични. 
Нощта прелива от падащи звезди. 
Пожелай ме цяла и нека сме различни. 
Остани при мене... Само остани!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??