Да можеше любов нелюбена,
да ми надникне в схлюпения делник.
Любов, като пара, изгубена
от някого, на прага на отшелник.
Краката си от ходене ще счупя,
косата си по храсти ще оставя,
ръцете ще продам, дано я купя
и... по сърце пред нея ще застана.
Радост Даскалова
© Радост Даскалова Все права защищены