3.12.2014 г., 14:50 ч.

Само по сърце 

  Поезия
930 0 13

Да можеше любов нелюбена,

да ми надникне в схлюпения делник.

Любов, като пара, изгубена

от някого, на прага на отшелник.

 

Краката си от ходене ще счупя,

косата си по храсти ще оставя,

ръцете ще продам, дано я купя

и... по сърце пред нея ще застана.

 

Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??