8 янв. 2017 г., 00:30

Само погледни ме пак, за да знам... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
890 0 2

 

 

"Един поглед казва много повече от хиляда думи"

 

Уморих се да чакам отново

твоя отговор за обич,

някакъв жест на любов,

да ми кажеш "обичам те",

 

Както ми го пееше, преди

да дойде Светата инквизиция.

Бих искала отново да усетя,

че обичаш ме, че не си преставал.

 

Да усетя, че ти липсвам, както

и ти на мен, защото ако е така -

не искам да ти липсвам повече...

но ако не е така, последвай себе си.

 

Не искам нищо да ти липсва,

ако просто искаш свобода да полетиш -

давам ти я така, както я мечтаеш...

 

Аз се уморих да те чакам... да слезеш

при мен, мое небе, но любовта ми...

ще те чака ли, чака...

 

© Сиси Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??