14 дек. 2007 г., 20:15

Само с едно ''Остани!'' 

  Поэзия » Любовная
504 0 2

Твърде дълго бях сама,

твърде счупени сърца,

един живот, една съдба,

а колко много вина.

Лъжа след лъжа,

спомен за изречени слова,

към тебе пак вървя

и търся утеха в студа.

Към пропаст може би летя,

но дали си струва да горя.

Във сянката на нечия жена

долавям в капките роса

и гледам как лежи сама

върху пеперудени крила.

Душата на две раздели

само с едно ''Остани!''

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??