26 дек. 2011 г., 01:49

Само ти... 

  Поэзия
843 0 23

Само ти можеш да галиш

корените на предчувствията,

да поливаш радостта ми,

в себе си да ме завръщаш...

 

Само ти можеш да нижеш

спомените ми - мъниста

на гердана на мечтите

и да се надпяваш с истината...

 

Само ти можеш да сбъдваш

сънищата неотключени

и в един единствен миг

да си минало и бъдеще...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??