Dec 26, 2011, 1:49 AM

Само ти... 

  Poetry
839 0 23

Само ти можеш да галиш

корените на предчувствията,

да поливаш радостта ми,

в себе си да ме завръщаш...

 

Само ти можеш да нижеш

спомените ми - мъниста

на гердана на мечтите

и да се надпяваш с истината...

 

Само ти можеш да сбъдваш

сънищата неотключени

и в един единствен миг

да си минало и бъдеще...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??